Isparta
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2441.4
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63322.57$

ISPARTA'YA YENİ STADYUM


ISPARTA'YA YENİ STADYUM


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor yönetimi, futbolcuları, teknik heyeti ve takıma gönül veren 32 Gençlik Taraftar Grubu ile bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen, buluşmada tüm Türkiye’ye örnek bir kampanya başlatarak küfürsüz tribünler için slogan yarışması düzenlediklerini belirtirken, bir de yeni stadyum müjdesi açıkladı.

Başkan Başdeğirmen, “Stadyumumuzun yerini değiştiriyoruz. Yerini aldık. Eski yerini kent ormanı yapacağız. 343.000 metrekare alanın anlaşmasını yapıyoruz. O alan içerisinde 100.000 metrekare alanı stadyum ve antrenman sahalarına ayırdık” dedi.
 
Isparta 32 Spor’un her zaman yanında olan ve destek veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular, 32 Gençlik Taraftar Grubu ve takıma gönül verenlerle bir araya geldi. Buluşmada Isparta 32 Spor’un son durumu ele alınırken, Başkan Başdeğirmen, yeni projelerinden bahsetti. Ayrıca tüm Türkiye’ye örnek olmak amacıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde stadyumlarda küfürsüz tribünler oluşturmak amacıyla slogan yarışması başlatıldı. Yarışmayla ilgili duyurular 32 Gençlik Taraftar Grubunun sosyal medya hesaplarından yapıldı.
Buluşmada ilk söz alan 32 Gençlik Taraftar Grubu Lise Temsilcisi Baran Güneş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in spor yatırımlarını ve Isparta 32 Spor’a verdiği destekleri yakından takip ettiklerini söyledi. Güneş, “Başkanımız kendisini ziyaret ettiğimizdeki istek ve taleplerimizi yerine getirdi. Minnettarız. Bu buluşmadan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Takımımızın sahadaki mücadelesi bizi onurlandırmaktadır. Bizler yağmur, çamur, kar, mesafe demeden takımımızı her konuda destekliyoruz” dedi.


Baran Güneş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve Teknik Direktör Hakan Karaca’ya 32 Gençlik atkısı hediye etti.
Isparta 32 Spor Takım Kaptanı Cem Özdemir, böyle bir buluşma düzenlenmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, kulüp yönetimine ve taraftarlara teşekkür etti. Futbolcular olarak Isparta ve kulüp için ellerinden gelenin fazlasını vermeye hazır olduklarını dile getiren Özdemir, “Bunu da verdiğimizi düşünüyoruz. Tabii ki sizlerin destekleriyle üzerine koyarak devam edeceğiz. Görme engelli kardeşlerimizin de tribünden bizi desteklediği bir haftada kendi sahamızda 3-0’lık galibiyetle ayrıldık. O maçta bin, 2 bin kişilik tribüne oynadık. Sizlerden ricam daha fazla büyüyelim, daha fazla birleşelim, kenetlenelim ve tribünleri dolduralım. Buraya gelen takımlara deplasmanda oynadıklarını hissettirelim. Biz sahada siz tribünde bu şehri kalkındıralım. Bizlerin de biraz emeği geçecekse gururlanır, mutlu oluruz. Sizlerden ricamız hedefimize kitlenelim, hep birlikte büyüyelim. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in takımın bu duruma gelmesinde en büyük emeğe sahip olduğunu belirterek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Tüm kulüp yöneticilerinin özveri ile çalıştığına değinen Özdemir, “Futbolcu kardeşlerime şunun sözünü vermek istiyorum; Isparta’dan mutlu ayrılacaksınız, hiç kimsenin burada bir lirası kalmayacak. Tekrar Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her zaman kulüp yönetimi, taraftarlar ve futbolcularla birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi. Amaçlarının şehri üst sıralara taşıyabilmek olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, her alanda Isparta’yı en iyi yere getirmek istediklerini dile getirdi. Şehirlerin bilinirliliğinin daha da artırılmasının günümüzde sanat ve spordan geçtiğine dikkat çeken Başkan Başdeğirmen, “Sporun en önemli kanatlarından birisi futbol. Dünyanın en ilgi gösterdiği spor dalı futbol. Biz de buradan Ispartaspor’umuzu ne kadar yukarı taşırsak o kadar çok isminin duyurulacağını, ülkemizde çok daha fazla tanınacağını, başarılarıyla da adından söz ettireceğine inanarak yola çıktık” diye konuştu.

Isparta 32 Spor için kulübe yakışan bir otobüs alarak yola çıktıklarını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Güzel bir otobüs aldık, otobüsün giydirmelerini yaptık. O gün bir futbolcu arkadaşımız ‘başkanım yürüyüşümüz değişti’ dedi. Bugün o güzel otobüsümüzle her maça gidebiliyoruz. Maç Diyarbakır’daysa takımı oraya uçakla gönderiyoruz, orada otobüsümüz onları karşılıyor. Böyle güçlü bir takımız. Fenerbahçe, Galatasaray nasıl yapıyorsa biz de onu yapıyoruz” görüşlerinde bulundu.


Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, en büyük hedeflerinden bir tanesinin yeni bir stadyum olduğunu ifade ederek, bu konudaki müjdesini paylaştı. Bu sırada taraftarlar ‘Büyük başkan, seni çok seviyoruz’ diyerek tezahüratta bulunurken Başkan Başdeğirmen, “Isparta’nın merkezinde çok güzel bir stadyumumuz var. Isparta şartlarında yeterli. Ancak merkezde olması ve diğer şehirlerdeki stadyumlar gibi güzellikte olmaması yeni stadyum istememizi sağlıyor. Stadyumumuzun yerini değiştiriyoruz. Yerini aldık. Eski yerini kent ormanı yapacağız. Ağaçlar ve yürüyüş yollarıyla hepimizin vakit geçirebileceği bir alan olacak. Orası şehrimizin oksijen deposu olacak. 343.000 metrekare alanın anlaşmasını yapıyoruz. O alan içerisinde 100.000 metrekare alanı stadyum ve antrenman sahalarına ayırdık” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yaklaşık 2 ay önce taraftar grubunun kendisini ziyaret ettiğini, orada küfürsüz tribün çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduklarını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Küfür etmeden Türkiye’de tek il olduğumuzu gösterecek şekle getirmek zorundayız. Isparta’mıza şampiyonluğumuzun yanında yakışan karşımızdaki kişilere davranışımız da çok önemli. Arkadaşlarımızla slogan yarışması başlattık. 15 Aralık’a kadar küfür etmemekle alakalı slogan yarışmamız var. En iyi 3 sloganı getiren kişiye ödül vereceğiz. O sloganları tüm maçlarımızda kullanacağız. Küfür yok, sevgi var. Amedspor maçında deplasmana gül lokumu gönderdik. O gül lokumlarını şeref tribününe dağıttılar, futbolcu arkadaşlarımız tribünlere attı. Bu halen konuşuluyor. Bu konuda çok teşekkür aldık. Sen çiçek at o da sana çiçek verecek. Bunu yapmak zorundayız. Küfür etmediğimiz sürece, deplasmana gelen arkadaşlarımıza elimizi uzattığımız sürece futbolun tadının ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Bunun öncüsü de biz olacağız. O sloganlarınızı hazırlayın, ödüllerinizi ben vereceğim. Bu Türkiye’ye örnek olacak. Ne yapıyor Isparta? Gittiği yerlerde gül lokumu dağıtıyor, ne yapıyor Isparta? Küfür etmiyor. Ne yapıyor? Gelenlere hoş geldin diyor. Bu ne güzel bir şey. Gelin bunu yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizin ve sporumuzun gelişmesine destek veren herkese sonuna kadar teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.
Buluşma fotoğraf çekimiyle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!