Isparta
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2443.3
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62921.207$

İYİ PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI AHMET TURAL'DAN ANLAMLI ZİYARET

İYİ PARTİ ISPARTA İL BAŞKANI AHMET TURAL'DAN ANLAMLI ZİYARET

Seçim çalışmaları kapsamında Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, mevcut huzurevinin ihtiyacı karşılamadığını belirterek, modern bir huzurevi inşa edeceklerini söyledi. Gün boyu yaşlıların vakit geçireceği, yaşlı kreşi projesini anlatan Tural, özel çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaştı

Parti yönetimiyle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Isparta Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Tural, yaşlıların elini öperek onlarla sohbet etti.

YENİ HUZUREVİ YAPACAĞIZ

Isparta’da mevcut huzurevinin yetersiz kaldığını ifade eden Belediye Başkan Adayı Tural “Huzurevi Vakfımızın değerli yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Esnaf Odaları Birlik Başkanlığımızda, Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde sizleri gelip ziyaret edip hal hatırınızı sorup yine berberler ve kuaförler odamız tarafından yaşlılarımızın saç ve yüz bakımlarını yaptırdık. Bunun yanında buranın ihtiyaçlarına da imkanlar doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştık. Bugün gördük ki Isparta’da modern bir huzurevine ihtiyaç var. Yan taraftaki huzurevi binası depreme dayanıklı olmamasından dolayı yıkıldı. Şu anki mevcut huzurevinin kapasitesi de yeterli değil. Göreve geldiğimizde Isparta’ya yakışır, yaşlılarımızın son günlerini huzur ve güven içerisinde geçirebilecekleri bir huzurevi yapma sözü veriyoruz. Yaşlılar bizim için çok kıymetli. Bunu burada siyaset yapmak için konuşmuyorum. Ben değil bir başka arkadaşımız dahi seçilmiş olursa, yeni huzurevi projesine destek olacağımızı ifade etmek istiyorum. Isparta’ya yakışır bir huzurevinin yapılmasının şart olduğunu yerinde gördük inşallah bunu da yapmak bize nasip olur.

YAŞLI KREŞİ GELİYOR

Aynı zamanda yaşlı kreş gündüz bakım evi projesi hazırladık. Bunu da önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bu projeden Huzurevi sakinlerimiz de yararlanabilecek. Evinde yaşlı büyüğü olup da çalışan kardeşlerimiz, işe giderken yaşlıları ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımız yaşlı kreş gündüz bakım evine bırakacak, akşam da giderken evine yaşlı anne babasını götürecek. inşallah bu projelerimizi hayata geçirmek suretiyle yaşlı kesimimize de desteklerimiz sürecek” dedi.

BİZİM İÇİN DEĞERLİ BİR SÖZ

Huzurevi Müdürü Alper Sözen de “Bugün huzurevindeki yaşlılarımızı unutmayıp onları değerli görüp yaşlılarımızın kıymetini bilip bizleri ziyarete gelen Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a ve ekip arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ahmet Tural başkanımız bizlere bir söz verdi. Bu değerli bir söz. Bu konuda da kendisine teşekkürlerimizi iletmek iletiyorum” dedi.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Huzurevi ziyaretimizden sonra, Özel Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim Derneği’nde özel çocuklar tarafından sevgi seliyle karşılanan Başkan Adayı Tural, burada eğitim gören özel çocuklar, ailesi ve eğitmenlerle sohbet etti. Kendisinden talep edilen ihtiyaçlara anında yanıt veren Tural “Bugün burada özel çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Bu tabloyu görünce duygulanmamak içten değil. Burada Karınca Derneği adı altında dernek kurup güzel bir yaşam alanı haline getirmişler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim belediye başkanı seçilmemiz durumunda zaten özel çocuklarımız için projemiz mevcut. Hem belediye binası içerisinde hem de dışarıda yaptıracağımız güzel bir proje ile özel çocuklarımızın yaşam standardını yükselteceğiz. Bu çocuklarımıza bu ailelerimize ne yapsak azdır” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!