Isparta
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63633.034$

Tural'dan spor kulüplerine söz verdi

Tural'dan spor kulüplerine söz verdi
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileriyle bir araya gelen Isparta İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, sporcuların ve kulüplerin destekleneceğinin sözünü verdi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, parti yönetimiyle birlikte Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileriyle bir araya geldi. Isparta AKSF Başkanı Nurettin Akgül, Tural’a belediye başkanlığı görevinde başarılar dilerken, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda amatör kulüplere destek vereceğine inancının tam olduğun söyledi

YENİ STADYUM ISPARTA’YA ŞART 

Başkan Adayı Ahmet Tural, ilimizde spor yatırımlarına yönelik projelerini açıkladı. Yeni bir stadyum yapacaklarını kaydeden Başkan Adayı Tural “İlimizde mevcut stat maalesef şehrin ortasında kalmış. Burada stadı yenileyelim dedik. Ancak şehir planı uzmanları hocalarımızla yaptığımız değerlendirmelerde trafik ve otopark sorunu olacağı için stat yenilemenin rantabl olmayacağını ifade ettiler. Bu nedenle şehrin vizyonuna yakışan modern bir stadyum yapılmasına karar verdik.  Mevcut Belediye Başkanı Dere mahallesinin sağında, Binbirevlerin doğusuna yeni bir stat söyleminde bulundu. Tabi sporu siyasete alet etmemek lazım.  Çünkü hangi partiden olursak olalım hepimiz aynı stada gidiyor takımımızın maçını seyrediyoruz. İnşallah kazanırsak uygun bir alanda örneğin Aliköy tarafı olabilir. Mutlaka yeni bir stadyum yapacağız.

BAŞARILI TAKIMLARA TEŞVİK VERECEĞİZ

Tabi bunun yanında altyapıyı önemsiyoruz.  Emrespor altyapısını ziyaret ettiğimde çok heyecanlandım onlarla gurur duydum. Isparta Spor Merkezi projemizle şehrimizin çocukları ve gençleri başta olmak üzere spora ilgi duyan herkesi kucaklıyoruz.  Amatör spor kulüpleri için hizmet binaları olacak.  Antrenman sahaları, spor uygulama alanlarının bulunduğu bir sporcu fabrikası kuruyoruz. Göreve geldiğimizde sadece malzeme olarak amatör takımlar desteklemeyeceğiz. Başarılı olan takımlara teşvik primi vereceğiz. Böylece takımları şampiyon olmak başarı sağlamak için bir hedef koyarak özendirmiş olacağız.     

ATA SPORLARI MERKEZİ

Bunun yanında gençlerimize sosyal aktivite imkanı sunan binicilik, cirit, okçuluk gibi ata sporlarının da yapılabileceği Ata Sporları Merkezi projemizi de hayata geçirerek, burada müsabakalar düzenleyeceğiz.  Bunların hepsi ayağı yere basana belediye tarafından yapılabilecek projelerdir. Bunlar insan odaklı vatandaş odaklı sosyal projeler” dedi.

KULÜP TEMSİLCİLERİ TURAL’A TEŞEKKÜR ETTİ

Amatör spor kulübü temsilcileri daha sonra Başkan Adayı Tural’dan seçilmesi durumunda takımların taşınması için araç, ekipman ve  maddi destek de bulunmalarını istedi. Başkan Adayı Tural, İyi Belediyecilik döneminde  sadece futbolda değil tüm spor dallarında kulüplerin çok daha fazla destekleneceğinin sözünü verdi. Spor kulübü temsilcileri Tural’a  “İnşallah seçilirsiniz ve bizler de gereken desteğini alırız” diyerek teşekkürlerini ilettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!